Tallers i xerrades

Què tracten?

Els nostres tallers i xerrades pretenen aprofundir en una sèrie de temes que sovint afecten a la vida quotidiana de les persones, i proporcionar eines per a promoure el benestar personal i social.

A qui van adreçats?

S'adrecen a totes les persones amb interès per conèixer-se a si mateixes, per treballar els valors que són importants per a elles i que tinguin com a objectiu gaudir d'una vida plena. Alhora, també van adreçats a escoles i centres educatius, a professionals de diferents àmbits i també a ajuntaments, entitats associatives i altres de l'àmbit de la intervenció comunitària. Els tallers es porten a terme tant a les instal·lacions del nostre centre com a altres espais.

Quin és el nostre enfocament?

L'enfocament metodològic de la nostra proposta formativa s'articula entorn tres eixos de treball fonamentals: experiència, diàleg, i grup.

Experiència
Com a font d'aprenentatge, en la mesura que integra els diferents aspectes del desenvolupament de les persones (emocionals, cognitius, socials, etc.).
Diàleg
Com a recurs, que permet a la persona intercanviar idees i sentiments, adonar-se que hi ha diferents punts de vista sobre un tema, i ser conscient de la seva pròpia vivència personal i grupal.
Grup
Com a espai de suport, on compartir experiències i aprendre nous recursos.

Agenda de tallers i xerrades

La nova programació de tallers estarà disponible en breu.